Новини

24.04.2024  (середа) у навчальному закладі пройшов плановий «День цивільного захисту»  у рамках Тижня безпеки життєдіяльності. Метою проведення «Дня цивільного захисту» було:

– практична перевірка здатності працівників школи та учнів грамотно і чітко діяти для захисту свого здоров’я та життя у надзвичайних ситуаціях;

 – виховання впевненості учнів у ефективності заходів цивільного захисту;

– формування та розвиток в учнів високих морально-психологічних якостей: відваги, мужності, витримки, ініціативи, спритності, самовідданого виконання завдань цивільного захисту.

– удосконалення учнями та колективом школи теоретичних знань і практичних навичок, дій в умовах екстремальних ситуацій;

– практична перевірка здатності учнів діяти за сигналами оповіщення цивільного захисту.

У рамках Дня Цивільного Захисту здійснена навчальна евакуація на випадок пожежі в приміщенні закладу, тематичні виховні заходи класними керівниками та основними вчителями.

До учнів початкової школи завітав співробітник ДСНС – Цюпко М. Ю., який познайомив дітей  з правилами безпечної поведінки у різних небезпечних ситуаціях; навчав  самостійно орієнтуватися та приймати правильні рішення у тій чи іншій непередбаченій ситуації.  Діти здобули нові знання, уміння та навички, які знадобляться у разі  будь-якої надзвичайної ситуації.

 

Leave a comment